Verjaardagsfeest

Middle-aged couple dancing waltz at night

Niet ieder verjaardagsfeest hoeft groots gevierd te worden maar het is wel erg leuk om de jubileum-jaren uitgebreid te vieren. Zo worden de 40ste en 50ste verjaardag vaak gevierd met een groot feest. Het is in de meeste gevallen nog mogelijk om zo’n feest te vieren met de ouders erbij en als er kinderen zijn kunnen ze ook gezellig deelnemen aan het feest. Daarnaast is het dé gelegenheid om weer eens ouderwets los te gaan met je vrienden. Op de muziek van jullie generatie.

Huiskamer of zaal

Zo’n feest kan in een kleine (huiskamer) setting gevierd worden voor een gezelschap tot zo’n 60 tot 80 personen maar vaak kiest men ook voor het gemak van een volledig verzorgd arrangement in een horeca gelegenheid waar het feest zo groot kan worden als de zaal toelaat.

Allround DJ voor je verjaardagsfeest

Als je wilt dat er lekker gedanst wordt dan is het inhuren van een DJ de beste keuze. Een goede allround DJ weet hoe hij de juiste snaar moet raken om de gasten van verschillende generaties bij de muziek te betrekken. En hoe jullie eigen muzikale voorkeuren voldoende plek krijgen in die mix.

Ik draai zeer regelmatig 40ste en 50ste verjaardagsfeesten en weet dit soort avonden altijd tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Het is hierbij een voordeel dat ik zelf van de generatie ben die in de jaren 70 op de dansvloer stond. De herinneringen en emoties die horen bij de muziek uit de jaren 60, 70 en 80 zijn ook mijn muzikale herinneringen en emoties!

Verzoekjes en thema’s

Vaak worden er tijdens dergelijk verjaardagsfeesten voor zogenaamde ‘guilty pleasures’ aangevraagd. Van die nummers die je toen eigenlijk niet leuk mocht vinden maar die stiekem toch wel heel lekker zijn. Van de Dolly Dots met ‘Love me just a little bit more’ tot MC Hammer met ‘Can’t touch this’ en van Lulu met ‘Shout’ tot ‘Wanna be’ van de Spice Girls. Om er maar een paar te noemen.

Hoe leuk is het om je gasten bij de uitnodiging al te vragen om bijvoorbeeld ieder drie verzoekjes op te sturen.  Daarmee betrek je iedereen al vóór het feest bij de muziek en krijgt de DJ al een goed beeld van de muzikale voorkeuren van de gasten.

Denk bij het plannen van een verjaardagsfeest ook aan de mogelijkheid om er een thema aan te koppelen. Daarmee breng je je gasten al vóór het feest in een feeststemming. Kijk hier voor ideeën voor een themafeest.

Wil je dat DJ Soundelicious jouw verjaardagsfeest verzorgt? Vul dan het onderstaande formulier in of bel mij direct op 06-19354713.