Wie is allround DJ Soundelicous?

Soundelicous 001Allround DJ

Mijn naam is Alexander Wijnen. In een vorig leven was ik horeca-ondernemer en heb daar ervaren hoe bepalend muziek is voor de sfeer. Of het nu een bruiloftsfeest is of een bedrijfsevenement, een passende muzikale invulling maakt het verschil.

Deze focus op muziek leidde tot een brede muzikale smaak en een toenemend vermogen om te ‘lezen’ hoe het publiek reageert op de gekozen nummers.

Sinds 1995 ben ik actief als DJ. De eerste jaren op privé-feesten en als organisator en DJ van dansfeesten. Later als allround DJ op (bruilofts)feesten en partijen, bedrijfsevementen, winkelopeningen in Deventer, Apeldoorn, Zutphen andere plaatsen in de regio en als één van de vaste Swingtop acts in de Deventer Schouwburg.

Sinds 2006 ben ik als professioneel allround DJ te boeken in de omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen maar uiteraard ook in de rest van Nederland. Rechtstreeks en via enkele van de betere artiestenbureaus en DJ companies.

U kunt mij boeken voor:

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel mij via 06 – 19 35 47 13 dan weet u direct wat ik voor u kan betekenen.

[contact-form-7 id=”11″ title=”Contactformulier 1″]